fast.fi

Fast Young Talents on sponsorointiohjelma nuorille tulevaisuuden urheilijalupauksille, jotka tähtäävät urheilu-urallaan oman lajinsa huipulle ja kansainväliseen menestykseen.

Ohjelma

Fast Young Talents on sponsorointiohjelma nuorille tulevaisuuden urheilijalupauksille, jotka tähtäävät urheilu-urallaan oman lajinsa huipulle ja kansainväliseen menestykseen. Fast Young Talents on Fastin oma, vahva ja lajirajat rikkova kaveriporukka, jossa sana on vapaa.

Tiimissä toisista pidetään huolta sekä vaihdetaan tietoa, kuulumisia ja kokemuksia ja pidetään hauskaa!

Fast Young Talents on yhteistyöohjelma, joka tarjoaa urheilijoilleen tukea kaikilla osa-alueilla. Tiimin jäseniä tuetaan heidän matkallaan kohti maailman huippua mm. kattamalla harjoitus-, leiri- ja matkakuluja, tarjoamalla henkistä tukea, opastamalla ravintoasioissa sekä antamalla tiimin urheilijoille nykypäivän vaatimusten mukaista mediakoulutusta. Laadukkaita urheiluravinteita unohtamatta. Fast Young Talents –tiimin jäsenet ovat tärkeä osa Fastin isoa urheiluperhettä, jonka perimmäisenä tavoitteena on kehittää suomalaista huippu-urheilua.

Fast Young Talents on ensimmäinen todella symbioottinen urheilijakumppanuusohjelma, jonka verkostoitunut luonne tuo kaikille osapuolille hyötyä. Fast Young Talents -urheilijat ja heidän lähipiirinsä työskentelevät yhdessä erilaisten toimenpiteiden ja tapahtumien avulla kohti yhteistä päämäärää. Ohjelma tähtää pohjimmiltaan suomalaisen huippu-urheilun tukemiseen ja kehittämiseen sekä tulevaisuuden urheilutähtien parrasvaloihin nostamiseen. Yhteistä meille kaikille on se, että me kaikki haluamme menestyä!

Yleisölle Fast Young Talents tarjoaa aktiivisen ja antoisan mediayhteistyön kautta fiiliksiä, tuloksia sekä eturivin paikan seuraamaan urheilijan kehitystä kohti mainetta ja kunniaa. Kaikki tämä suoraan urheilijoiden omin sanoin ja ajatuksin. Fastin tavoite on tukea näitä hienoja urheilijoita matkalla menestykseen, kehittää suomalaista huippu-urheilua sekä ottaa vastuullista roolia suomalaisten liikuntatottumusten kehittämisessä.