Tietosuojaseloste 9.5.2018

FAST.FI / FUNC FOOD FINLAND OY

Käyttämällä Func Food Finland Oy:n verkkokauppaa ”Fast.fi” käyttäjä sitoutuu noudattamaan tässä rekisteri- ja tietosuojaselosteessa todettuja ehtoja, kuten myynti- ja toimitusehtoja ja käyttöehtoja.

REKISTERINPITÄJÄ

SB Ecommerce Group Oy
2470627-8
Aleksanterinkatu 26 A
15140 Lahti

SB Ecommerce Group Oy tallentaa ja käsittelee asiakkaidensa henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR, 2016/679) sekä nykyisen henkilötietolain (523/1999) mukaisesti. Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot ennen verkkokaupasta tilaamista. Henkilötietojen antaminen on edellytys tilaamiselle. Verkkokaupastamme ei voi tilata tuotteita antamatta henkilötietoja.

Rekisterin käyttötarkoituksia ovat

- Asiakkuuden ylläpito, kuten tilausten käsittely, toimitus, takuuasiat ja laskutus
- Asiakkuuteen liittyvä viestintä, esim. erilaiset kampanjat
- Käyttökokemuksen parantamiseksi, tuotesuositusten antamiseen ja markkinoinnin kohdennukseen
- Henkilötietojen käsittelyssä ja käsittelyn suunnittelussa noudatamme hyviä tietosuojakäytäntöjä. Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimukset.

SB Ecommerce Group Oy:n asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

- Etu- ja sukunimi
- Sähköposti
- Puhelinnumero
- Postiosoite
- Maksutiedot, mukaan lukien luottosopimukset ja muut laskutustiedot
- Tilaushistoria

Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi vain tarvittavan ajan, jotta voimme täyttää tässä tietosuojaselosteessa kuvatut käyttötarkoitukset. Suomen kirjanpitolaki asettaa velvoitteita tiedon pidempiaikaiselle tallentamiselle.