FAST EXPLODE on tarkoitettu nautittavaksi intensiivisen, voimakkaasti lihaksia rasittavan harjoittelun aikana.

HYÖDYT

• PeptoPro® on patentoitu kaseiinihydrolysaatti. Kaseiini on peräisin maidosta ja se on esipilkottu imeytymisen nopeuttamiseksi. Tavanomaiseen heraan verrattuna huomattavasti kalliimpaa hydrolysoitua kaseiinia pidetään useiden kehonrakennusvalmentajien keskuudessa erinomaisena proteiininlähteenä treenin aikaiseen käyttöön.  

• Cluster Dextrin®: Patentoitu syklinen dekstriini on ihanteellinen valinta intra-juoman hiilihydraatin lähteeksi, koska sen imeytyvyys on ratkaisevasti parempi kuin hinnaltaan edullisemman maltodekstriinin.

• L-karnitiini-L-tartraatti: Karnitiinitartraatin käyttö EXPLODE-intrajuomassa perustuu rasva-aineenvaihduntaan liittyvien toiminnallisuuksien lisäksi mahdollisiin androgeenireseptorivaikutuksiin.

• L-sitrulliini on ei-välttämätön aminohappo, joka muodostaa yhdessä malaatin kanssa suorituskykytutkimuksissa usein käytetyn sitrulliinimalaatti-yhdisteen. Sen käyttötarkoitus intra-juomavalmisteissa on sarjakestävyyden parantaminen.

• HMB on BCAA-aminohappoihin kuuluvan leusiinin aineenvaihduntatuote. Se on tutkimusten mukaan osoittanut lupaavia merkkejä kyvystään estää kovan harjoituksen aiheuttamaa kataboliaa (lihasmassan purkua).

• Natrium ja magnesium ovat lihasten tehokkaan toiminnan kannalta tärkeitä mikroravinteita, joita on lisätty EXPLODE:en täydentämään intensiivisen harjoituksen aiheuttaman hikoilun mukana kehosta poistuneita suoloja.

Vähälaktoosinen.

Suosittelemme monipuolista ja terveellistä ruokavaliota sekä aktiivista elämäntapaa.

4 Review(s) 

Muscle Series Explode 385g

FAST EXPLODE on laatutietoiselle käyttäjälle suunnattu, treenin aikana käytettävä intrajuoma, joka on kehitetty ilman kompromisseja, parhaita saatavilla olevia raaka-aineita käyttäen. EXPLODE:n ainoa proteiininlähde on PeptoPro® ja hiilihydraatin lähteenä on käytetty yksinomaan syklistä dekstriiniä (Cluster Dextrin®). EXPLODE -intrajuomavalmisteen sisältöä on rikastettu useilla suorituskyvyn kohottamiseen tähtäävillä ainesosilla.

27,90 €
sis. alv
Maku

  • Ilmainen toimitus yli 40€:n tilauksiin
  • Lasku ja osamaksu
  • 14 pv:n palautusoikeus
  • Nopea asiakaspalvelu

Vihreä omena

Syklinen dekstriinin (Cluster Dextrin®), kaseiinihydrolysaatti (PeptoPro®) (MAITO), HMB kalsiumsuola, l-sitrulliinimalaatti 1:1, l-karnitiini-l-tartraatti, luontainen aromi, happamuudensäätöaine (omenahappo), paakkuuntumisenestoaineet (kalsiumsilikaatti, piidioksidi), magnesiumsitraatti, luontainen väri (spirulina- ja omenatiiviste), kaliumkloridi, natriumkloridi, makeutusaineet (sukraloosi, stevioliglykosidit), luontainen väri (kurkumiini).

Appelsiini:

Syklinen dekstriinin (Cluster Dextrin®), kaseiinihydrolysaatti (PeptoPro®) (MAITO), HMB kalsiumsuola, l-sitrulliinimalaatti 1:1, l-karnitiini-l-tartraatti, luontainen aromi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), paakkuuntumisenestoaineet (kalsiumsilikaatti, piidioksidi), magnesiumsitraatti, kaliumkloridi, natriumkloridi, makeutusaineet (sukraloosi, stevioliglykosidit), luontainen väri (beetakaroteeni).

Ravintosisältö 100g: 55g:(annos)
Energia

1335-1341kj

315-317kcal

734-737kj

173-174kcal

Rasva 0,32-0,33g 0,18g
 -josta tyydyttynyttä 0g 0g
Hiilihydraatit 55-56g 30-31g
 -josta sokereita 0,01-0,33g 0-0,18g
Proteiini 18g 10g
Suola 1,17g 0,64g
HMB 5,5g 3,0g
L-sitrulliinimalaatti 5,5g 3,0g
L-karnitiini-l-tartraatti 3,6g 2,0g
Kalsium 1085mg 597 mg1
Magnesium 109mg 60 mg2
Vuorokauden saantisuosituksesta 1) 75% 2 )16%
Laktoosi <1,0g <1,0g
100861130880
16 Tuotteet

Specific References

ean13
6430056283173

Saatat pitää myös näistä

Arvostelut

2018-11-21 - prework

Muuten oikein hyvä tuote, mutta...

Hyvä tuote mutta enemmän tuotetta pitäisi saada tuohon hintaan, eli aivan liian korkea hintahan tuossa on!

2018-06-18 - Steroidipelle

Järkky kallista

Järkky kallista...huh huh...harmi..joutuu pysymään pps tuotteissa

2018-05-16 - Juuso

Hinta

Tosiaan olin innoissani ja aikeissa jopa ostaakin tuotteen kokeiluun, mutta mihin tuo aivan järjetön 'hinta per annos' perustuu, ihan oikeasti? Vähintään 500g-700g purkkiinhan tuo setti pitäisi saada. <br /> <br /> Hoidelkaahan uusiksi purkin kokonaismäärä! :)

2018-05-10 - Marco Lönnqvist

Testattu.

Hyvää toimivaa intraa todellakin. Makuna Green Apple joka raikas ja hyvä Mäkinen. Se joka synkentää tuotetta on hinta! 28 euroa ja purkissa on vain 7 annosta!!! 4 euroa/ annos on kyllä aivan liikaa!

Kirjoita arvostelu

Muscle Series Explode 385g

FAST EXPLODE on laatutietoiselle käyttäjälle suunnattu, treenin aikana käytettävä intrajuoma, joka on kehitetty ilman kompromisseja, parhaita saatavilla olevia raaka-aineita käyttäen. EXPLODE:n ainoa proteiininlähde on PeptoPro® ja hiilihydraatin lähteenä on käytetty yksinomaan syklistä dekstriiniä (Cluster Dextrin®). EXPLODE -intrajuomavalmisteen sisältöä on rikastettu useilla suorituskyvyn kohottamiseen tähtäävillä ainesosilla.

Kirjoita arvostelu