Fiilis on kertakaikkisen upea, kun aamulenkkiä tallatessani linnut laulaa ja sulanutta asfalttia näkyy jo. Aurinkoisina päivinä valo on jotenkin erilainen, niin keväinen! Myös kisakausi lähestyy viikko viikolta ja hiukan se puolentoista vuoden takainen kutkutus jo välillä tuntuu sisuskaluissa - enkä nyt tarkoita nälkää!
Olen siis aloittanut lisäämään aerobista liikuntaa viikko-ohjelmaan ja lenkkitossu viuhuu neljänä aamuna viikossa.

Kunto pitää edistyä koko ajan, koska tietty aika on laskettu käytettäväksi. Tällä dieetillä teen ensimmäistä kertaa suunnitelmat, etenemisen seurannan ja muutokset ilman Sensein eli Markku Tikan taustatukea. Uskon aiempien vuosien ja dieettien kokemuksella pystyväni ihan kelpo suoritukseen. Saan kuitenkin kuulemma olla yhteyksissä, jos ihan pattitilanne tulee, enkä keksi mitä tehdä. Ja kisojen alla sovittiin joka tapauksessa palaavamme asiaan (jos musta tulee dieettihirmu, niin järjen ääni on ihan jees pari viikkoa ennen ekaa kisaa!) Näin ollen olen uuden tilanteen edessä, kun koutsaan itseäni. Aluksi ajattelin, että hermoilenkohan sitten turhaan, mutta mulla on ollu tosi hyvä ja rento fiilis! Olen edennyt luottavaisesti kuunnellen kroppaa ja ilman suurempia hätiköintejä, vaikka pieni flunssa viime viikonlopulla kiusasikin ja treenit saivat odottaa.  


Kelpo suoritus ei kylläkään totta puhuen riitä tavoitteeseen. Kun tähtäimessä on olla loppuvuodesta maailman 3 parhaan amatöörin joukossa, niin suoritus on oltava just perfect ja vähän enemmänkin. Tavoitteet pitää olla kirkkaina mielessä ja mä tykkään haasteista!
Treenit sujuu. Offilla toteutin puolitoista vuotta sitten suunniteltua olka- vatsa- selkäpriorisaatiota. Nyt dieetillä olen hieman tasapainottanut lihasryhmien treenikuormitusta. Odotan innolla, miten tämä priorisaatio näkyy kisalavalla - aikaa kehittävään treeniin oli kuitenkin rajallisesti.

Kuvattiin viime viikolla pitkästä aikaa treenin lomassa ja pari pätkää myös YouTubeen, kiitos treenikamujen! Super mageet treenivaatteet on Disturbilta. Videot löydät mun YouTube-kanavalta! Siellä on vuosien varrelta aika paljon videoita mun treeneistä ja höpötyksistä, mutta nyt on viime aikoina nämä jääneet. Tarttiskohan aktivoitua videoiden kuvaamisessa?! Voi taas antaa keskustelun aihetta, olenko nyt tässä pisteessä puurolla ja rahkalla vai piikeillä ja pillereillä :) Pari viikkoa sitten sainkin muuten vieraita SUEK:lta ja pääsin antamaan dopingnäytteen ilta-aikaan omassa kotivessassa.


 
Kaikesta fitnesshässäkästä huolimatta, elämää on muillakin osa-alueilla. Tällä viikolla tytöillä on ollut hiihtoloma. Mullakin on muutama vapaapäivä, ja on kiva viettää enemmän aikaa vain perheen kanssa. Aion nyt loppuviikosta päästä treeniinkin kiinni ja kunnon aamulenkeille linnun lauluja kuuntelemaan. 
Auringon paistetta kaikille!