Olen nauttinut kesästä täysillä! 2 kuukautta sitten päättyneen kisakauden jälkeen olen panostanut dieetistä palautumiseen nostamalla energiansaantia ja panostamalla uneen. Salilla oon saanut nostaa kuormia ja treenatessa on se off-kaudelle tuttu meno ja meininki. Ou jees!

Tällaisella runsaalla energiansaannilla ja superhyper fressillä olotilalla voisin mielelläni porskuttaa menemään, en kiellä sitä ollenkaan! Lisäksi olen vastoin perisuomalaista mentaliteettia äärimmäisen tyytyväinen kuntooni ja ulkomuotooni juuri nyt. Siis jos puhuisin kesäkunnosta. Katse on kuitenkin tiukasti lokakuussa alkavassa syksyn kisakaudessa ja tarjolla olevissa Elite World Ranking-pisteissä. Syksyllä 2017 lukkoon lyötyä tavoitetta kohti olen edelleen menossa. Off-season jatkuu vielä puolisentoista viikkoa. Mitään kummempaa lihasmassaa tässä lyhyellä offilla on turha haaveilla saavansa. Voimatasojen palautuminen, yleinen parempi jaksaminen ja isommasta energiansaannista johtuva kiihtynyt aineenvaihdunta on olleet hyvät tavoitteet tälle välikaudelle ja ne kun on kunnossa, niin onkin hyvä aloitella preppi 24.päivä tätä kuuta. Ensin pitää kuitenkin saada heittää tyttöjen kanssa mummolareissu Lieksaan ja visiteerata kummit Jyväskylässä. Sitten voikin napa täynnä karjalanpiirakkaa ja lanttukukkoa aloittaa dieetin, heh!

Tällä viikolla olen saanut tuntea erityistä kiitollisuutta. Rakasta harrastustani ja kilpailemistani on ilmestynyt tukemaan henkilö, joka itsekin vaikuttaa alalla ja tietää, miten paljon ajallisia, rahallisia ja jaksamiseen liittyviä resursseja kisaa lähestyvät viikot vie. Itsekin personal trainerina toimiva ja FASTin ympyröissä aikanaan touhunnut Teemu Isoaho halusi tukea mua kustannuksissa ja sehän sopii mulle paremmin kuin hyvin! Mies tietää, mitä kisaaminen vaatii. Hän on kertonut kunnioittavansa mua, koska teen tätä perheen äitinä ja yksityisyrittäjänä itseäni valmentaen. Me voidaan vaihtaa kisaprepin aikana treenikuulumisia ja saatan jopa saada jotain valmistautumiseen liittyviä näkemyksiä häneltä. Ihan unelmakeissi siis.

Ihan puhtaasti sponsorien varaan ei voi kisakustannuksia jättää, ja leivän päällekin on saatava Oltermannia, joten olen käynnistämässä nettivalmennusta, josta olen niin super innoissani, etten meinaa pöksyissä pysyä!!! Mulle on monesti sanottu (ja itsekin olen miettinyt), miksen ala pitää nettivalmennusta. Joo, se on tätä päivää ja siinä on myös paljon hyviä puolia. Itse en ole kuitenkaan innostunut siitä, että en näkisi valmennettaviani face to face ja että heittäisin nettiin yleismaailmalliset ruoka- ja treeniohjelmat, vaikka niitä olisikin siellä useampi vaihtoehto. Olen kehittänyt sellaisen ns välimuotovalmennuksen, jossa pääosa pyörii Facebookin suljetussa ryhmässä videoiden ja muun yhteydenpidon muodossa, mutta tapaamisiakin on. Tästä pilottijakso alkaa ens kuussa. Olen tässä parin viikon aikana rakennellut tätä henkistä, fyysistä ja ravitsemuksellista valmennusta sisältävää valmennuskokonaisuutta. Odotan kovin tätä ja uskon aidosti, että mulla on nettivalmennuksien saralla jotain erilaista annettavaa. Myös puhtaasti henkiseen valmennukseen pohjautuva pienryhmävalmennus alkaa ens kuussa ja siitä mulla on jo monesta ryhmästä hyviä kokemuksia.

Toivottavasti teillä lukijoilla on ollut hyvä kesä ja olette motivoituneet treenaamaan näin kesälläkin. Seuraavalla kerralla kerron, mitä haasteita mulla on tässä matkan varrella ollut näiden kisakausien välissä. Sillä välin haastan teidät ulkotreeniin! Itse tykkään vetää jumpat ulkona ja kahvakuulatreeni on lähellä sydäntä. Ei kun pihalle vaan!