lajisi-sivu_body-fitness.jpg

LISÄÄ TEHOA TREENIIN

Body & Fitness

Kuntosali- ja vastusharjoittelu on yksi tehokkaimmista tavoista muokata vartaloa lihaksikkaammaksi, rasvattomammaksi ja vahvemmaksi. Tässä prosessissa ravitsemuksella on erittäin keskeinen rooli. Kuntosaliharrastajan ravitsemuksessa korostuu kaksi tärkeää seikkaa: riittävä päivittäinen proteiinin saanti laadukkaista lähteistä, sekä hiilihydraattien oikea määrä, laatu ja ajoitus.

Jotta uutta lihasmassaa voidaan rakentaa – ja toisaalta myös harjoituksen aikaansaamaa kataboliaa vähentää – tulisi heti harjoituksen jälkeen nauttia laadukasta proteiinia ja hiilihydraatteja sisältävä palautusjuoma. Muscle Series RELOAD on markkinoiden kehittynein palautusjuomavalmiste, joka on imeytyvyydeltään huippuluokkaa. Se tarjoaa nopeasti kehon käyttöön aminohappoja ja hiilihydraattia, minkä ansiosta palautuminen saadaan käyntiin välittömästi harjoituksen jälkeen. Äärimmäisen herkullinen maku tekee tästä palkkarihetkestä odottamisen arvoisen.

Jos haluat nauttia palautusjuomasi hiilihydraatittomana, hyvä vaihtoehto on WHEY+ -proteiinijauhe, jonka sisältämä laadukas heraproteiini-isolaatti ja -hydrolysaattisekoitus takaa nopean imeytymisen. Tällöin juomaan kannattaa lisätä puhdasta Creatine Creapure -kreatiinilisää täydentämään treenin aikana tyhjentyneitä kreatiinifosfaattivarastoja.

Tehoa treenijuomista

Yksi tapa maksimoida harjoittelun tulokset on panostaa ravinnon laadukkuuteen. Tämä tarkoittaa ravinnon täydentämistä edellä mainitun palautumisjuoman lisäksi ennen treeniä nautittavalla treenilaturilla sekä treenin aikana nautittavalla juomalla. 

Muscle Series PRELOAD on jokaiselta yksityiskohdaltaan loppuun asti mietitty treenilaturi. Sen poikkeuksellisen hyvä maku yhdistettynä kattavaan sekä pitoisuuksiltaan korkeaan määrään tehonlisääjiä ja aminohappoja tekee tuotteesta yksinkertaisesti lyömättömän. Muscle Series PRELOAD on pakattu yksittäisiin annospusseihin, joten sen käyttö on vaivatonta ja helppoa.

Muscle Series EXPLODE on uuden ajan treenijuoma, jossa yhdistyvät markkinoiden edistyneimmät proteiini- ja hiilihydraattikomponentit. Tuotteen ainoa proteiininlähde on PeptoPro™, joka päihittää imeytyvyydeltään kaikki muut proteiininlähteet mukaan lukien yksittäiset aminohapot (BCAA, EAA). Hiilihydraattina tuotteessa on käytetty syklistä dekstriiniä (HBCD), jonka imeytyvyys ja synergiaedut PeptoPron™ kanssa ovat huippuluokkaa. EXPLODEN raikkaat ja pirteät makuvaihtoehdot tekevät tuotteesta kaiken lisäksi nautinnollisen käyttää.

Täydennä ravitsemusta täsmätuotteilla

Jotta voidaan olla varmoja riittävästä päivittäisestä proteiininsaannista, tulisi ruokavalion sisältää riittävästi laadukasta proteiinia. Huolehdithan siis, että saat proteiinia myös aamu-, väli- ja iltapaloilla. Hyviä proteiinitäydentäjiä ovat esimerkiksi FAST PUDIX -vanukkaat sekä HERA80-heraproteiinijuomajauhe. 

Nopeaan piristykseen ja vireystilan nostoon ennen treeniä auttavat sen sijaan BOOM BCAA -energiashotit ja Celsius BCAA -energiajuoma, jotka ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia tuomaan lisäenergiaa päivään.

Fast Ambassadors

utti.jpg

Utti Hietala

peter.jpg

Peter Wilenius

Piia Pajunen

Suositellut tuotteet