Celsius -energiajuomat

Celsiuksesta energiaa päivään! Herkullisten makujen lisäksi hyvää tekevät ainesosat houkuttavat. Juomien maut tulevat luonnollisista aromeista ja makeutus sukraloosista. Kalorittomat, sokerittomat ja vitamiinipitoiset Celsius -juomat ovat erinomainen valinta kaikille, joille aktiivinen elämäntapa ja liikunta ovat tärkeä osa arkea. Ainutlaatuisia koostumuksia on kehitetty usean vuoden ajan, jotta tuloksena olisi kehon aineenvaihduntaa ihanteellisesti aktivoivien mahdollisimman luonnollisten ainesosien yhdistelmä. 

Juomat sisältävät: 

  • Vitamiineja
  • Vihreä tee uutetta (EGCG)
  • Inkivääriä
  • Kofeiinia
  • Guaranaa

Celsius = Runsaasti vitamiineja ja energiaa

C-vitamiini (askorbiinihappo) edistää hermoston ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Se lisää raudan imeytymistä ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. C-vitamiini on antioksidantti, joten se myös edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

B-vitamiinit niasiini (B3-vitamiini), pantoteenihappo (B5-vitamiini), riboflaviini (B2-vitamiini), B6-vitamiini ja B12-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Ne sekä B-vitamiini biotiini edistävät hermoston normaalia toimintaa sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa. Lisäksi riboflaviini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Juomat sisältävät kofeiinia, jolla on piristävä ja sydämen toimintaa aktivoiva vaikutus. Yksi Celsius-juoma vastaa kahta kuppia kahvia. Juomaa ei siksi suositella kofeiiniherkille, alle 15-vuotiaille tai raskaana oleville. Celsius sisältää myös tauriinia vegaanisista lähteistä.

Celsiusta voi myös juoda hyvällä omalla tunnolla, sillä se on sokeriton, kaloriton eikä sisällä hiilihydraatteja.