Cocovi -superfoodit

Superfoodien pioneeri Suomessa. CocoVi on kotoisin Kihniöstä ja sen nimi viittaa Coconut Virgin Oil:iin, joka oli tuotemerkin ensimmäinen tuote. Cocovin intohimona on terveellisten elämäntapojen edistäminen ja sen ydintuotteita ovat funktionaaliset juomat sekä hyvinvointia edistävät ruoat. Tuotteet sisältävät runsaasti luonnollisia ravinteita ja raaka-aineita. Tuotteissa ei ole käytetty E-koodeja, valkoista sokeria eikä keinotekoisia makeutusaineita.

Kaikki tuotteissa käytetyt raaka-aineet ovat maidottomia ja gluteenittomia. Tuotteet ovat myös luonnonmukaisesti viljeltyjä sekä minimaalisesti käsiteltyjä, jonka takia suurimmalla osalla tuotteista on luomusertifikaatti. Välipalatuotteita sekä öljyjä lukuunottamatta, kaikki CocoVi -tuotteet pakataan Suomessa. Kaikki tuotteet ovat myös varastoitu Suomessa.

Cocovi -tuotteiden laatua testataan jatkuvasti. Lähes kaikkien tuotteiden raaka-aine erästä testataan mikrobiologinen laatu, raskasmetallit sekä torjunta-aineet. Tuote joka ei läpäise mittavaa testausta, ei päädy pakkauksiin.

Luonnollisuus

Uudella CocoVi -ilmeellä varustetut pussipakkaukset ovat 100% kompostoitavaa materiaaleja. Niillä on OK Compost -sertifikaatti, joka noudattaa EN13432 –standardia. Uudet pakkaukset tulee lajitella biojätteeseen, mutta ne voi myös tarvittaessa lajitella kartonkeihin. Uudistetun ilmeen myötä suurin osa tuotteista on pakattu kompostoituviin pusseihin ja kierrätettäviin lasipurkkeihin.

Katso kaikki CocoVI -tuotteet