lajisi-sivu_crossfit (1).jpg

LISÄÄ TEHOA TREENIIN

Crossfit

Crossfit edellyttää monipuolisia fyysisiä ominaisuuksia – pääasiassa voimaa, räjähtävyyttä ja kestävyyttä. Näissä ominaisuuksissa myös energiaa tuotetaan eri tavoilla, sillä voimaa ja räjähtävyyttä vaativissa lyhytkestoisissa suorituksissa keho käyttää energiakseen välittömiä energianlähteitä, kuten kreatiinifosfaattia sekä hiilihydraatteja. 

Pitkäkestoisemmissa kestävyyttä vaativissa WOD:eissa (Workout Of the Day) energiaa tuotetaan pääasiassa varastohiilihydraattien ja verenkierrossa olevien hiilihydraattien avulla. Kovissa treeneissä lihassolukkoa hajotetaan tilapäisesti, ja sen korjaamiseen tarvitaan hyvälaatuista proteiinia useita kertoja päivässä. Proteiinin ohella on tärkeää pitää huolta myös yleisesti riittävästä energian eli kaloreiden saannista.

Energiaa treeniin ravintolisistä

Treenaamiseen liittyvien ravintohaasteiden taklaaminen on helppoa FAST-tuotteilla. Kun varmistat hiilihydraattien riittävän saannin, maksimoit polttoaineen riittävyyden treeneissä. Lisäät hiilihydraatteja verenkiertoon treenin aikana kätevästi esimerkiksi Fuel ja Muscle Series Explode -juomajauheilla. Myös kreatiinivarastot kannattaa välillä täyttää FASTin laadukkaalla ja puhtaalla Creatine Creapure -kreatiinilisällä. 

Lihasvaurioiden korjautumista voit stimuloida erilaisilla proteiinilisillä. Aamuisin toimii hyvin esimerkiksi Whey+-proteiinijauhe, treenin jälkeen palauttaa Muscle Series Reload -palautumisjuomajauhe, ja välipaloiksi sopivat ROX-proteiinipatukat. Tilapäisesti vireystilaa kohottamaan kannattaa testata myös BOOM BCAA -energiashotteja tai Muscle Series Preload -treenilaturia.

Fast Ambassadors

sanna.jpg

Sanna Venäläinen

pihkala.jpg

Laura Pihkala

Suositellut tuotteet