Hiilihydraatit

Hiilihydraatit ovat olennainen ja tärkeä energiaravintoaine urheilevalle ja fyysisesti aktiiviselle ihmiselle. Erityisesti kovatehoisissa suorituksissa, kuten voima- ja kuntosaliharjoittelussa, crossfit- harjoittelussa, kamppailu- ja joukkuelajeissa hiilihydraattien rooli suorituskykyä ja palautumista parantavana energianlähteenä on korostetun tärkeä. Myös pitkäkestoisessa rasituksessa, kuten kestävyysjuoksussa, pyöräilyssä ja uinnissa riittävällä hiilihydraattien saannilla on merkittävä suorituskykyä ja palautumista edistävä vaikutus.

Varmistaaksesi optimaalisen suorituskyvyn harjoituksen aikana ja tehokkaan palautumisen harjoituksen jälkeen, olisi tärkeää tarjota elimistölle laadukasta ja nopeasti imeytyvää hiilihydraattia niin ennen suoritusta, suorituksen aikana kuin välittömästi suorituksen jälkeen.

FAST-valikoimastamme löydät korkealaatuiset ennen harjoitusta tapahtuvaan hiilihydraattitankkaukseen soveltuvat tuotteet, treenin aikana nautittavan intra-juoman osaksi soveltuvat nopeasti imeytyvät hiilihydraatit sekä osaksi palautusjuomaa sopivat, vatsaystävälliset ja palautumista nopeuttavat hiilihydraattivalmisteet.

Hiilihydraatit

Suodata

Löytyi 1 tuote.

Näytetään 1-1 / 1 tuotetta

Aktiiviset suodattimet