UUSI FAST MUSCLE SERIES

Onko treenilläsi tavoite? TEAM FAST -urheilijoiden kehittämä uusi FAST Muscle Series on tavoitteellisen treenaajan tehosarja.
Jokaisen tuotteen jokainen ainesosa on suunniteltu auttamaan sinua päämääräsi saavuttamisessa. 

Tehon lisäksi sarjan maku on markkinoiden paras. Tuotteissa ei ole mitään turhaa.

Sarja sisältää kaksi erilaista treeniboosteria, treenijuoman ja palautumisjuoman.
Käyttömukavuus on hiottu huippuunsa: esimerkiksi Preload on annospussissa ja kreatiinilla terästetty Boom! BCAA on kätevä shottijuoma. 

Lihaskunto- ja suorituskykyharjoittelua tukevan sarjan taustavoimia ovat TEAM FASTin kehonrakentaja
Peter Wilenius, Classic Bodybuilding -urheilija Utti Hietala ja ammattilaisfitnesskilpailija Piia Pajunen. 

Aseta tavoitteesi korkealle. Fast-urheilijoiden kehittämä täydellinen tuotesarja auttaa sinua saavuttamaan ne.
Parhaat maut, täynnä tehoa!


LOAD FOR YOUR GOALS!

FAST PRELOAD

TREENIBOOSTERI ENNEN TREENIÄ

Ennen treeniä nautittava Preload lisää merkittävästi suorituskykyä harjoituksen ajaksi, vähentää rasituksen aikaista kataboliaa ja parantaa tehokkaan treenin edellytyksiä.

Kattava komponenttimix tähtää harjoittelun kolmeen avaintekijään: keskittymiskyvyn optimointiin, antikataboliseen tehoon sekä suorituskyvyn ja pumpin lisäämiseen. Kaksi raikasta makua – Lemon ja Sour Apple – helpossa muodossa: käyttövalmis annospussi!

Osta tästä

FAST EXPLODE

INTRA-JUOMA TREENIN AIKANA

Treenin aikana nautittava Explode vähentää raskaan harjoituksen aikaista kataboliaa, antaa akuuttia energiaa hyvin imeytyvässä muodossa sekä korvaa hikoillessa menetettyjä elektrolyyttejä. 

Juoman koostumus on täysin poikkeuksellinen, sillä komponentit ovat markkinoiden uusimpia ja tehokkaimpia. Aminohappojen lähteenä on patentoitu hydrolysoitu kaseiini, Peptopro, ja hiilihydraattina on nopeasti imeytyvä syklinen dextriini. Testaa kaksi raikasta makua: Orange ja Green Apple.

Osta tästä

FAST RELOAD

PALAUTUMISJUOMA TREENIN JÄLKEEN

Palautumisjuoma Reload aktivoi akuutin palautumisen harjoituksen jälkeen. Se pysäyttää tehokkaasti treenin laukaiseman lihaskudosta purkavan tilan, maksimoi proteiinisynteesin ja varmistaa lihasglykogeenien nopean uudelleentäytön.

Reload sisältää tavallsta korkeamman määrän aminohappojen huippua, leusiinia. Juoma on imeytyvyydeltään huippuluokkaa ja se sekoittuu erittäin hyvin. Saatavana kahdessa herkullisessa maussa: Suklaa ja Mustaherukka.

Osta tästä

fast_pro_series_boom_bcaa_berry_2018.png

FAST BOOM! BCAA

TREENIBOOSTERI ENNEN TREENIÄ

Uudistunut BOOM! BCAA on instant-treenibuusteri: saat akuutisti energiaa harjoitukseesi. Juomaan lisätyt aminohapot vähentävät harjoituksen aikaista lihasproteiinin purkua. Uutuutena markkinoilla juomaan on lisätty stabiilia kreatiinia mikrokapseloidussa muodossa.

Pirteänmakuinen tuote on markkinoiden ensimmäinen käyttövalmis aminohappo-kreatiinijuoma!

Osta tästä