PUHDASTA VOIMAA LUONNOSTA

Natural-tuotesarja syntyi halustamme tehdä luonnollisempaa ja puhtaampaa. Karsimme tuotteista pois kaiken ylimääräisen. Jäljelle jäivät vain luonnolliset ja ennen kaikkea oleelliset ainesosat. Jokaisen Natural-tuotteen korkealuokkaiset ainesosat ovat tarkkaan harkittuja ja huolellisesti valittuja. Tärkeimpänä suomalainen heraproteiini, joka tulee suoraan pohjoisen karun kauniista maisemista. Kuusamon Juuston hera antaa tuotteille omaleimaista luonnetta. Mitä ikinä teetkään, älä pidä mukanasi ylimääräistä painolastia. Uskalla karsia.

NATURAL PROTEIINI + JAKSAMINEN

Natural Proteiini + Jaksaminen on suunniteltu paitsi ylläpitämään toimintakykyä myös nopeuttamaan palautumista. Kivennäisainepitoisen kookosvesijauheen lisäksi tuotteessa on suomalaista Kuusamon Juuston heraa. Makuaineet tulevat luonnosta ja makeutus Stevia-kasvista. Tarjolla kaksi herkullista makua: raakakaakao ja banaani

Osta tästä

NATURAL PROTEIINI

Heraproteiini Kuusamosta, makuaineet luonnosta ja makeutus Steviasta. Siinä kaikki. Vain luonnollista voimaa, eikä mitään ylimääräistä. Kolme makuvaihtoehtoa: Lakritsi, raakakaakao ja banaani.

Osta tästä